BEHANDELINGEN

 

COMBI MANICURE

Tijdens de Combi Manicure worden de nagelriemen door middel van verschillende soorten manicure bitjes voorbereid op het knippen van de nagelriemen. Door het knippen van de nagelriemen kan het product dichter tegen de huid worden aangebracht waardoor er minder snel uitgroei ontstaat. Daarnaast wordt de huid rondom de nagelriemen gepolijst. Deze behandeling draagt bij aan een mooier cosmetisch eindresultaat.

 

De Combi Manicure kan ook los als behandeling geboekt worden (zonder product).

 

 

PEDICURE

Tijdens de pedicure worden de nagelriemen door middel van verschillende soorten manicure bitjes voorbereid op het knippen van de nagelriemen. Door het knippen van de nagelriemen kan het product dichter tegen de huid worden aangebracht waardoor er minder snel uitgroei ontstaat. Daarnaast wordt de huid rondom de nagelriemen gepolijst. Deze behandeling draagt bij aan een mooier cosmetisch eindresultaat. De pedicure kan gecombineerd worden met BIAB en/of Gellak.

 

De pedicure kan ook los als behandeling geboekt worden (zonder product).

 

 

BIAB

BIAB staat voor 'Builder In A Bottle'. Dit is een verstevigende gel die op natuurlijke nagel wordt aangebracht. Hierdoor worden de eigen nagels versterkt en blijven deze ongeveer drie tot vier weken mooi zitten. Tevens heeft deze gel een 'self-pinched' effect waardoor de nagels na een aantal behandelingen er 'slanker' uit gaan zien. De BIAB behandeling wordt altijd in combinatie met een uitgebreide Combi Manicure uitgevoerd. De behandeling wordt afgemaakt met een heerlijke scrub; hierbij worden alle dode huidcellen verwijderd. Ook stimuleert het zo het natuurlijk herstel van het huidoppervlak. 

 

 

 

PARAFFINE BEHANDELING

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de handen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

 

Een paraffine behandeling is geschikt voor iedereen! Door de warmte ontspannen de spieren beter en zullen eventueel pijnlijke gewrichten minder gevoelig zijn. De behandelingen kunnen ook worden toegepast bij een oudere huid, zwakke of droge nagels of bij vastzittende nagelriemen. Ook wanneer u last heeft van reumatische handen, artrose of spierblessures kunt u veel baat hebben bij paraffine behandelingen.